Du kan udvikle dine digitale færdigheder med InDesign kurser

I dagens Danmark bliver vi konstant bombarderet med kommunikation fra alle sider. Det kan både være digitalt og fysisk, og der kan være mange forskellige afsendere og temaer. Kort sagt er der meget at forholde sig til. Men det betyder også, at vi som individer må vælge imellem, hvad for noget kommunikation vi vil investere vores opmærksomhed i, og hvad vi vil lade flyve henover hovedet. 

Der kan sikkert findes mange forskellige måder, hvorpå vi udvælger, hvad vi skal lytte til, kigge på og tale med om, men én måde, som jeg synes er værd at fremhæve er kvaliteten af det kommunikation, vi bliver, så at sige, udsat for. For der kan nemlig være stor forskel på, hvor velproduceret eksempelvis en flyer eller en video er. Eller hvor velskrevet en artikel er. Man kan ofte se, om dem, der har lavet det har styr på det de laver, og om de har lagt deres energi i det.

Og det er så her InDesign kurser kommer ind i billedet

For hvis du skal være afsenderen af noget tekstligt indhold, så har du sandsynligvis stor interesse i at få det formidlet på en måde, hvor det ikke bliver valgt fra – jævnfør rationalet ovenfor. Og her er det æstetiske altså noget du nemt kan gå ind og arbejde med. I hvert fald hvis du kan finde ud af at bruge programmet InDesign.

InDesign er nemlig et program, der specifikt er rettet mod at få tekstligt indhold til at se flot ud. Det er helt oplagt at bruge InDesign hvis du eksempelvis skal producere flyers, et magasin eller en bog. Desværre er det ikke helt nemt at lære at bruge InDesign på egen hånd, og derfor er det en rigtig god idé at tage InDesign kurser for at lære at bruge programmet. Øvelse gør mester. https://www.4d.dk/kurser/adobe/indesign 

Mathias Nielsen