0

En omgang kranio-sakral terapi skal have lov til virke på flere områder

Du har bemærket, at der findes kranio-sakral terapi i Århus, og det er meget belejligt, for du bor lige i nærheden.

Men mest belejligt er det, at du har fået fortalt, hvad sådan en terapi næsten kan udføre af mirakler, hvis man er heldig, så du overvejer det da også efterhånden.

Dog har du været skeptisk med den slags længe, fordi det lyder som noget hokus pokus, der har mere fundering i magi end egentlig videnskab.

Det er da også at betragte som alternativ behandling, men du er efterhånden modtagelig for de fleste forslag, fordi du ikke har fundet andre måder til at få hjælp med dit problem på.

Så efter at have søgt en del rundt om emnet og udspurgt nogle mennesker, så er du kommet frem til, at der ikke er så meget andet at miste end dine penge, og du får måske udvidet din horisont – og afhjulpet dit problem.

Den sunde skepsis for kranio-sakral-terapi skal lige dale

Du føler dig faktisk i gode hænder, da du kommer til din første behandlingsgang, hvor man måske mere ser hinanden an og får forklaret, hvad det drejer sig om, så man formentlig ikke skal betale penge for det.

Senere er ens skepsis ved at dale, så man er klar til at blive behandlet.

Dog mærker man måske ikke den store forskel efter den første behandlingsgang, og man kan heller ikke mærke noget stort efter de følgende behandlingsgange.

Men du kommer så også i tanke om, at som det er med så meget andet, så skal tingene have lov til at tage sin virkning, da Rom jo heller ikke blev bygget på en enkelt dag.

Nu er din skepsis heldigvis dalet, så det yderste panser er forsvundet, så nu kan du begynde en vej mod healing ved at benytte dig af denne behandlingsform flere gange.

Anders Lundtang Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *