Få flotte tænder uden ubehag med Invisalign

Har dit smil vokset sig skævt med årene – på den ucharmerende måde? Eller er du generet af en skæv bid funktion som giver anledning til smerter og spændinger? Så kan du overveje at få rettet bisserne ud med Invisalign.

Hvad er en Invisalign?

Invisalign er et alternativ til de klassiske “togskinner”. En Invisalign bøjle består af flere sæt klare skinner som er fremstillet i let plast efter en model af din mund.

Du får fremstillet et antal Invisalign skinner svarende til længden på behandlingen som er beregnet på baggrund af et estimat foretaget af din tandlæge. Tandlægen vil ved hjælp af en computer genereret 3D model af dit tandsæt kunne arbejde sig frem til en model som afbilder det ønskede resultat – og så vil det avancerede program kunne vise hvilke skinner der skal bruges.

Du skal skifte skinner cirka hver fjortende dag, og dine tænder vil således gradvist blive rettet ind på plads. Efter endt behandlings forløb, som kan vare fra et halvt til halvandet år, vil du kunne se det færdige resultat af din tandregulering med Invisalign.

Hvorfor skal jeg vælge Invisalign?

Der er mange gode grunde til at vælge en tandbehandling med Invisalign frem for en almindelig fast monteret tandbøjle i metal. Først og fremmest er Invisalign en meget mere behagelig måde at få rettet tænder på. Du kan tage skinnerne ud af munden når du skal spise eller børste tænder og har således langt stærkere forudsætninger for at opretholde en fornuftig mund hygiejne.

Dine Invisalign skinner er helt glatte og generer ikke indersiden af munden, for eksempel tungen og kinderne. Og sidst, men ikke mindst, er Invisalign skinner 100% gennemsigtige hvilket betyder at andre ikke kan se at du er ved at få rettet dine tænder.

Du kan få rettet dine tænder med Invisalign hos Tandlægerne Søborg – læs mere på tandlaegernesoeborg.dk.

Astrid Pedersen