0

Find det flotteste legetårn til haven

Mange boligejere vælger i disse dage at indrette en legeplads hjemme i haven. Dette er der god grund til. Måske ønsker man ikke at benytte de offentlige legepladser, som ofte kan være et samlingssted for mange familier på én gang. Legeredskaberne på de offentlige legepladser kan være slidt op eller ødelagt af hærværk. Og så er det ikke alle børn som befinder sig lige godt med at lege blandt større og måske mere voldsomme børn.

Derfor er en legeplads i familiens egen have ofte en succes. Børnene kan lege i deres eget tempo og dermed få tryggere rammer for udfoldelse. Overvejer du at bygge en legeplads derhjemme skal du ud og finde de rette lege redskaber. Og her kan du med fordel vælge et legetårn.

Hvad er fordelen ved at anskaffe et legetårn?

Den helt store fordel ved et legetårn er at du sparer en del plads. Skulle du i stedet for et legetårn installere legehus, rutsjebane, gyngestativ, klatrevæg, tovbane og lignende lege redskaber separat ville det nemt kunne komme til at fylde hele din have. Især hvis pladsen i haven i forvejen er lidt sparsom. Med et legetårn kan du give dine børn adgang til samtlige funktioner uden at skulle bruge hele græsplænen på at indrette legeplads.

Et legetårn giver børnene mulighed for at gynge, kravle, klatre, rutsje, svinge sig og i øvrigt bruge deres kreative sans i leg. Legetårnet kan være hvad som helst når først legen er godt i gang – et sørøverskib, et eventyr slot, et fort når børnene leger cowboys og indianere, eller et fængsel når der står politi og røvere på programmet. Det er kun fantasien der sætter grænser – og med et stort og solidt legetårn i høj kvalitet er børnene sikret timevis af morsom underholdning udendørs.

Du kan få mere inspiration til indkøb af legetårn på husblog.dk

Astrid Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *