Flot og forførende lingeri i alle størrelser

Lingeri er undertøj, som lige er en anelse mere raffineret end det, du køber i supermarkedet på tilbud. Ægte lingeri, som for eksempel bh og trusse sæt, er karakteriseret ved, at der er gjort noget ud af designet, og at det som regel er fremstillet i lækre florlette materialer samt dekoreret med eksempelvis blonder eller pyntebånd.

Hvorfor skal jeg gå med lingeri?

Mange kvinder bruger det delikate lingeri under deres tøj til daglig, for at føle sig velklædte helt til det inderste. Men der er ingen, der siger, at du skal gå med dit fine lingeri dag ud og dag ind. Det er dog en rigtig god idé at have mindst eet sæt bestående af matchende bh og trusse i skuffen, hvis du gerne vil sætte lidt ekstra trumf på i soveværelset. Og går du efter den helt store wow factor, kan du supplere op med hofteholdere (og der til hørende strømper), en flot corsage eller et fræk korset, en teddy eller en body suit, eller måske en fin chemise eller en baby doll, hvis bølgerne virkelig skal gå højt.

I den super sassy afdeling finde du tilbehør i form af hotte accessories som for eksempl hemmelighedsfulde masker a la Fifty Shades Of Gray, lange blonde handsker og de ultra frække selvklæbende brystsmykker.

Lingeri er, med andre ord, en genvej til de sanselige erotiske oplevelser. Langt de fleste mænd tænder på synet af en selvbevidst kvinde iført lækkert lingeri. En kvinde, som tør stå ved sin femininitet, og som ikke er bange for at vise, at hun elsker sin krop, og gerne vil gøre noget ud af at vise den frem på smukkeste vis, er en hver mands drøm. Og her kan lingeri i plus size virkelig være til stor hjælp, når det handler om at fremhæve dine stærkeste og smukkeste sider.

Du kan finde lingeri fra kendte brands hos love-lingeri.dk

Astrid Pedersen