Gør boligen attraktiv med hjælp fra din maler i Værløse

Smukke, nymalede vægge og skinnende fodpaneler, dørkarme og vinduesrammer kan få en bolig til at fremstå indbydende og attraktiv. Dette ved de fleste ejendomsmæglere – og derfor vil din ejendomsmægler højst sandsynligt opfordre dig til at male din bolig indvendig, hvis du ønsker at sælge den.

Hvis du sørger for at få boligen til at fremstå så pletfri som overhovedet muligt, vil dette virke befordrende for et hurtigt salg og en højere pris. Potentielle købere vil både bevidst og ubevidst, finde boligen langt mere lækker og beboelig, hvis den fremstår nymalet og rengjort – måske endda med nybehandlede gulve, så den er 100% indflytnings klar – ved en fremvisning eller et åbent hus arrangement.

Få hjælp til at få malet i en fart

Derfor er det vigtigt, at du får sat gang i istandsættelsen af boligen så snart du beslutter dig for at sælge. Ideelt set er du på daværende tidspunkt allerede flyttet ud af boligen med alle dine møbler og andet løsøre. Købere har en tendens til at vurdere den ubeboede bolig som mere værd end én som er fyldt med personlige ting og sager. Det betyder blot også, at du sandsynligvis allerede er i gang med at omdanne din nye bolig til et hjem for dig selv og din familie. Og så har du næppe tid eller overskud til at tænke på renovering af den gamle.

Her kan et professionelt malerfirma være til stor hjælp. På få dage vil dygtige og erfarne håndværkere med hænder og hoved skruet rigtigt på kunne gøre dit hus eller din lejlighed salgsklar. Du vil blive overrasket over hvor flot og lækker din gamle bolig kan komme til at fremstå med den rette hjælp.

Er du bosiddende i Værløse, kan du med fordel vælge Malerkanonen som din maler. Du kan få et uforpligtende tilbud på malerarbejde på https://malerkanonen.dk/malerfirma-vaerloese/ 

Astrid Pedersen