Lad en dygtig badekarsmaler foretage en emaljering

Har du ikke brugt dit badekar i årevis på grund af dets uhygiejniske og uindbydende fremtoning? Så har du sikkert overvejet at smide det ud. Men du bør faktisk undersøge om ikke det med en mindre indsats kan lade sig gøre at renovere badekarret i stedet, og dermed gøre det attraktivt for eventuelle fremtidige købere af din bolig.

Bevar det gamle badekar – det har masser af fordele

Der er rigtig mange fordele forbundet ved at beholde badekarret i dit badeværelse, også selv om du ikke selv er den store tilhænger af lange, varme karbade. Boligkøbere har nemlig efterhånden set fordelen ved at have et badekar stående i eget badeværelse.

Især de yngre børnefamilier med helt små børn kan have stor nytte af et badekar. Børn sætter større pris på at blive badet i et rummeligt badekar hvor de kan blæse bobler og lege med sjove badedyr. Dette gør aftenbadet til en langt mere behagelig oplevelse end hvis dette skulle have fundet sted i en balje i en snæver bruseniche.

Badekarret kan bruges når der skal sættes store mængder tøj i blød, hvilket de fleste småbørns forældre kan skrive under på fra tid til anden har sin nødvendighed. Og endelig kan or eller far nyde et afstressende karbad i ny og næ uden at skulle hyre en babysitter og tjekke ind på en dyrt spa.

Hvordan sætter jeg badekarret i stand?

Du kan således føje ekstra værdi til din ejendom ved at lade dit badekar sætte flot i stand med en emaljering og beholde det på matriklen. Det kræver hjælp fra en faguddannet håndværker at opnå det flotteste resultat – og her kan du med fordel kontakte Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten har igennem de seneste år renoveret utallige badekar, og kan helt sikkert også hjælpe med dit. Klik ind og læs mere på https://emaljespecialisten.dk/.

Astrid Pedersen