Lækre lokker og luksus hos frisør Pii

De fleste af os nyder et frisørbesøg et par gange eller flere om året. Det er altid rart at blive nusset om – og så er der altid et synligt resultat i form af en ny frisure eller en ny farve, som man kan have glæde af i lang tid efter frisørbesøget. Der er dog stor forskel på kvaliteten af de enkelte frisørbesøg, afhængig af frisørens kundskaber, og de produkter, der anvendes. Mange har prøvet at gå skuffede fra en frisør, fordi resultatet ikke stemte overens med forventningerne. Og i flere tilfælde har kunder oplevet, at deres hår blev decideret ødelagt af de produkter, der blev anvendt, eller man har udviklet en allergisk reaktion som følge af skadelig kemi i produkterne.

Luksus, wellness og bærdedygtige frisørprodukter hos frisør Pii i København

Derfor er det vigtigt at vælge en frisør, som for det første har en professionel og kundeorienteret tilgang til sit fag, og som for det andet anvender produkter, som ikke indeholder overflødige stoffer, som kan virke allergifremkaldende, eller som kan skade håret eller hovedbunden. Hvis du leder efter en sådan frisør i København, er det værd at checke frisør Pii ud på https://www.frisorpii.dk/. Her anvendes hårplejeserier fra det amerikanske mærke Aveda, som er internationalt anerkendt for sin innovative brug af planteekstrakter som basis for produkter, som både er drøje i brug, velduftende, og ekstremt skånsomme og plejende for hår, hud og hovedbund.

Avedas plejende serier oser af luksus og eksklusivitet – netop den duft, du bliver mødt med, når du træder ind i salonen hos frisør Pii. Frisør Pii er luksus og wellness fra start til slut. Uanset hvilken behandling, du har booket, vil du modtage en afspændende nakkemassage, til hvilken der anvendes essentielle olier fra Aveda. Og du vil naturligvis få din frisørs professionelle vejledning til valg af produkter, som kan pleje dit nybehandlede hår, med på vejen.

Astrid Pedersen