Med god tålmodighed kan du vinde stort på spilleautomaten

Hvor mange af os drømmer ikke om, at man lige vader inde til nogle spilleautomater i Roskilde for eksempel og lige propper en enkelt mønt i den, trækker på håndtaget, og så lander man den rette kombination og ser den sender kaskader af mønter ud, som der hober sig op som et bjerg, man ser det i tegnefilm?

Sådan går det sjældent for nogle af os, og det samme drømmer man om med et skrabelod, en lottoseddel eller noget tilsvarende, hvor der er mange penge på spil.

Men det kan lade sig gøre, for selvom det er sjov underholdning med sådan nogle spilleautomater, så kan der gå stor strategi i, hvordan man spiller på en maskine, eller hvordan man spiller på flere på samme tid.

Andre er overtroiske med, hvordan og hvornår de spiller på automaterne, så der skal gøres mange ting og overholdes forskellige ritualer, for at det kan lade sig gøre.

Gevinsten venter på dig i spilleautomaten

Og vi kender nok ham eller hende, der sidder nede på den lokale bodega og spiller hver dag, mens man pulser på en smøg og drikker en bajer; og nogle gange lader vedkommende endda maskinen spille automatisk, for man gør det bare for at hygge sig.

Men hvis man tager i en spillehal eller på et kasino, så drømmer mange mennesker om at vinde stort på sådan en maskine.

Så hvad er hemmeligheden ved at vinde på sådan en?

Der er nok nogle eksperter, der skal kunne fortælle dig rent teknisk, hvad du skal gøre for at øge dine chancer for at vinde, men hvad man kan sige med sikkerhed, er, at du skal have tålmodighed.

Sammensat kan man sagtens sige, at desto længere du spiller på den samme maskine, desto større chance bliver der for, at du også ender med at vinde på den.

Anders Lundtang Hansen