Saml det hele til at komme i en container

advertorial

Lad os sige, at du står med en større opgave derhjemme, hvor der skal ryddes ud, renoveres, bygges om, fjernes og bygges til.

Den slags vil af naturlige årsager afstedkomme en hel masse materialer, som der skal bortskaffes.

Det kan være store og små sager, og noget er meget nemt at have med at gøre, mens andet fylder alverden.

Sådan viser det sig hurtigt, at man ikke kan smide særligt meget i skraldespanden, før den er fyldt godt op; og dem, som der skal bruges til at sortere andet skrald, kan der heller ikke være meget i.

Desuden skal de spande bruges til det almindelige, daglige skrald, så man kan ikke fylde den med alt det, som man står tilbage med efter renoveringen.

Så er man rigtig smart, så vælger man at bruge en container til at fylde det hele i, for det er meget bedre end at sætte det hele til storskrald.

Container

Brug containeren til samling

Det vil også være alt for meget arbejde, hvis du skulle køre på genbrugspladsen løbende, når du står med en masse materialer, som der hober sig op undervejs.

Men noget skal der jo gøres ved det, for det vil trods alt fylde, og man kan ikke bare lade det ligge i det åbne.

Det er her, man skal leje en container til at fylde det hele i – og man har container tilter-systemer til at vende containeren den rette retning og placere den, når du skal bruge den, så du heller ikke skal tænke på det – så det er samlet samme sted.

Det er hurtigere at smide det hele ind her, mens man er ved at arbejde, og så må man tage en dag eller to senere, hvor man sorterer i dét, som man har.

På den måde får man delt opgaverne op, så man kan tage dem i den rækkefølge, der giver mest mening for en.

Anders Lundtang Hansen