Ser hjemmesiden for din maler i Nordsjælland mærkelig ud?

advertorial

Der kan være flere årsager til, at hjemmesiden for den maler i Nordsjælland, som du plejer at besøge, ikke virker. Så vi giver dig her en lille fejlguide til at gennemgå for at se, hvor problemet eventuelt kan være.

Det første er at tjekke, om din internetforbindelse er stabil og virker; dernæst kan du se på sådan noget, om du har stavet adressen forkert.

Det kan også simpelthen være, at du ikke tænkt over, at du har tilgået hjemmesiden via en anden browser, slået et oversættelsesmodul til eller tilgår hjemmesiden fra udlandet via en VPN, så hjemmesiden ser “mærkelig” ud.

Dernæst kan du på nettet indtaste hjemmesiden for at få at vide, om hjemmesiden er nede for dig eller alle andre, for hvis den er nede hos alle andre også, så ligger problemet ikke hos dig.

image

Hav tålmodighed med den hjemmeside for maleren i Nordsjælland

Det kan i tilfælde være, at der hjemmeside lige er nede, og det behøver ikke betyde, de er blevet hacket, og man skal skynde sig væk; det kan bare være et lille systemnedbrud, som kan ske for selv de bedste.

Måske er maleren ved at opdatere sin hjemmeside, så den ikke virker helt optimalt i en periode.

Eller også er man ganske enkelt ved at lave en helt ny hjemmeside fra bunden med andet design og anden udbyder, så man måske har to hjemmesider på samme tid, hvor man langsomt lægger den ene ned, mens man sætter den anden op.

Man vil jo ikke mister kunder, så man sørger for, at der altid er en hjemmeside oppe, men det kan også give udfordringer.

Hvis du tvivler på, hvor problemet kan være, så kan du altid prøve at ringe eller skrive til dem for at høre, hvad problemet er, hvis de ikke har meldt noget ud selv.

Anders Lundtang Hansen