Sexlegetøj er både til singler og par

Der har i længere tid været en diskurs om, at sexlegetøj mest var sådan noget for triste singler, der aldrig kunne finde sig en kæreste. Det er dog langt fra sandt. I dag bliver sexlegetøj i lige så høj grad brugt af par, som det gør af singler. Det er derfor slet ikke pinligt at bruge det længere. 

Hvis du er på jagt efter noget godt sexlegetøj til dig og din partner, er det en god ide for dig at se nærmere på https://www.belugi.dk/. De har et kæmpe udvalg af sexlegetøj og har gjort det nemt for  dig at finde det helt rigtige til par ved at lave en kategori, der simpelthen hedder par. Der kan du finde en lang række forskellige dildoer og vibratorer, som I kan bruge. Der er også en lang række andre remedier som penisringe, spil, massageolie, håndjern og meget andet. Sexlegetøj behøver ikke kun at handle om vibratorer. 

På belugi.dk kan du bestille tingene 100 % diskret. Det vil, sige, at det ikke er muligt for andre at se, hvad du har bestilt. Pakken er helt neutral og anonym og kunne lige så godt indeholde en reservedel til din bil som noget sexlegetøj, som du skal hygge dig med. 

Emilie Ann Jacobsen