Smukke og originale lamper fra Flos

Skal dit hjem belyses med stil og elegance, bør du gå efter de lækre designer lamper. Designer lamper er kendetegnet derved, at de er blevet til i et samarbejde mellem en kendt og velanset lampe producent, og så en dygtig designer, som kan sit håndværk og har stort kendskab til de materialer, som anvendes. En designer lampe vil på raffineret vis benytte sig af de fysiske principper om lysets brydning i forskellige typer materialer til at skabe den helt rigtige form for belysning. Og de særdeles avancerede af slagsen benytter også den seneste moderne teknologi til formålet.

Superloon gulvlampen fra Flos – et teknologisk og designmæssigt vidunder

Et eksempel herpå er den klassiske, og på samme tid nyskabende, gulvlampe Superloon fra Flos. Superloon er et helt kunstværk i sig selv. Inspireret af fuldmånens skær oplyser Superloon på fredfyldt og harmonisk hjem din stue, og kombinerer maksimal ydeevne og visuel komfort på elegant og innovativ vis. Dette sker ved hjælp af det revolutionerende Edge Lighting Technology koncept og den nyskabende Dim-to-Warm-funktion, som responderer på omgivelsernes farvetone.

Dette betyder, at lyset din Superloon gulvlampe om aftenen vil ændre tone fra en kølig blå nuance til en varmere og mere gylden variant. Med en Superloon gulvlampe fra Flos har du behageligt, blidt lys hele dagen lang. Superloon er skabt og formgivet af designeren Jasper Morrison i samarbejde med den italienske lampe producent Flos. Lampen fås i tre varianter – hvid, sort og krom – og du vil således altid kunne finde en Superloon gulvlampe, som passer præcist til din indretning og dit hjems decor.

Designer lamper fra Flos – find dem online

Hvis du er interesseret i at se det store udvalg af lækre gulvlamper, væglamper, bordlamper, pendler og loftlamper fra Flos’ mange forskellige design kollektioner, kan du med fordel læse mere online. Bliv klogere på Flos på floslamper.dk

Astrid Pedersen