Væglamper – smukke, elegante og praktiske

Lamper er ikke blot beregnet til oplysning af et rum. Når det handle om boligindretning, er lamperne i lige så høj grad som det øvrige møblement med til at sætte stilen og stemningen i rummet. Og i mange tilfælde er en lampe et kunstværk i sig selv – ikke blot en lyskilde, som er underspillet i forhold til resten af interiøret.

Skulpturelle væglamper – ren lyskunst

Når man er bosat i et land som Danmark, som har nogle af de mest kendte og velansete lysdesignere på samvittigheden, er det oplagt at gøre noget særligt ud af belysningen i stuen, soveværelset, entreen eller hallen. Hvorfor blot vælge kedelige, anonyme lamper, når belysningen kan være et selvstændigt statement? Der findes mange statement lamper og kunstfærdigt udfærdigede lamper inden for alle lampetyper – loftlamper, gulvlamper, væglamper eller bordlamper. Har du ikke plads til den store, dominerende gulvlampe, og vil du ikke begrænse dit rums disposition med fast opsatte loftlamper, kan du vælge at opsætte væglamper. Med væglamper får du en elegant og fleksibel løsning – de optager ikke mange kvadratmeter, og du får et helt unikt lys, som virkelig kan understrege stemningen i rummet.

Find de perfekte væglamper online

Hvis du er på udkig efter væglamper, som kan pifte dine vægge op og give rummet et unikt præg, kan du med fordel samle inspiration online. Og på andlight.dk kan du både se og bestille flotte designerlamper inden for alle kategorier i den online shop. Her finder du væglamper og andre lampetyper fra de helt store danske og internationale designere og producenter – for eksempel reizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, IQlight, ISP, Normann Copenhagen, Northern Lighting, Nuura, NYTA, Original BTC, Parachilna, Paulmann, Philips HUE og Pholc. Se de spændende og smukke væglamper på https://andlight.dk/shop/vaeglamper-179c1.html

Astrid Pedersen